საიტი მუშაობს სატესტო რეჟიმში
image

ღვინის მეგზური

ღვინო და საკვები
ელ წიგნები
ქართული

წინამდებარე სახელმძღვანელო წარმოადგენს დამხმარე მასალას ტურისტული გიდებისა და ღვინის მოყვარულთათვის. წიგნი შედარებით მარტივი ენით არის დაწერილი და მასში თანმიმდევრულად არის თავმოყრილი ყველა საჭირო ინფორმაცია, რაც ღვინოს შეეხება – ქართული ვაზისა და ღვინის ისტორია, ღვინის დაყენების ტექნოლოგიები, ადგილწარმოშობის ღვინოები, ქართული ვაზის ჯიშები, ღვინის კანონმდებლობა, ღვინის დაგემოვნების ხელოვნება და კერძებთან მისი შეხამება. ცალკე არის წარმოდგენილი ღვინო აჭარაში – აჭარაში გავრცელებული ვაზის ჯიშებითა და ქედის მარნებით.

ავტორი (ები) :აჭარის ავტონომიური რესპუბლიკის ტურიზმისა და კურორტების დეპარტამენტი