ღვინის მეგზური
წინამდებარე სახელმძღვანელო წარმოადგენს დამხმარე მასალას ტურისტული გიდებისა და ღვინის მოყვარულთათვის. წიგნი შედარებით მარტივი ენით არის დაწერილი და მასში თანმიმდევრულად არის თავმოყრილი ყველა საჭირო ინფორმაცია, რაც ღვინოს შეეხება – ქართული ვაზისა და ღვინის ისტორია, ღვინის დაყენების ტექნოლოგიები, ადგილწარმოშობის ღვინოები, ქართული ვაზის ჯიშები, ღვინის კანონმდებლობა, ღვინის დაგემოვნების ხელოვნება და კერძებთან მისი შეხამება. ცალკე არის წარმოდგენილი ღვინო აჭარაში – აჭარაში გავრცელებული ვაზის ჯიშებითა და ქედის მარნებით.
Similar Publications